1. Home
  2. Recepten
  3. Spaghetti
  4. Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Door: bianca-smul

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-06-2013

Ingrediënten 4 personen


2 sinaasappels
400 g spaghetti
400 g kipfilet, in reepjes
zout en versgemalen peper
3 eetl. olijfolie
4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
2 eetl. rode pesto
1 tuinkers ( 1 bakje)



.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel er koud water over. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze 10 minuten in de hete olijfolie. Voeg de laatste 5 minuten de bleekselderij toe. Schep de sinaasappel met sap, pesto en spaghetti erdoor en verwarm even. Garneer het gerecht met een pluk tuinkers.

Serveertip

Vervang verse kipfilet door gerookte kip­filet of hamreepjes en voeg deze na het roerbakken van de bleekselderij toe



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top