gegrilde perziken met toffee saus
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-06-2013
Het is weer tijd voor perziken, heerlijk sappige vruchten met een zacht velletje.
Tevens is het tijd van de bbq en deze combinatie gaat heel goed samen.
Grill Perziken eens in de de grillpan of op de bbq en maak daar bij een heerlijke verse toffeesaus en je hebt een heerlijk dessertje voor na het bbqen bijv.
Voorbereiding
Haal de perziken midden door en verwijder de pit.
bestrooi de helften met de vanille suiker.
Grill de perziken op de bbq of grillpan tot ze een mooi grillstreep hebben.
Bereidingswijze
Smelt de roomboter samen met de suiker voor de toffeesaus
in de pan, de suiker is klaar wanneer alle kristalen mooi zijn gesmolten
en het een egaal mengsel is, let op blijf hier bij want het kan snel verbranden.
Als alle suiker goed in de boter is opgelost voeg je de room toe
roer het dan nog even door.
Serveer de toffee saus op een bord met de perzikken en een bolletje ijs.
eetsmakelijk.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties