1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Humus
  5. Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken

Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken

Door: deonart

  • Afrikaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-06-2013

Ingrediënten 8 personen


1 x basis worstmengsel
olijfolie voor bakken
170 g mozzarella-kaas, geraspt
2 e Italiaanse peterselie, fijn
90 g zongedroogde tomaten op olie, uitgelekt en fijn
1 e gedroogde basilicum
1 t venkelzaad
120 g humus zelfgemaakt of gekocht

humus voor bij serveren


Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken
Zongedroogde tomaten en humus worst zelf maken

humus

humus

Echt heerlijk worstje die lekker bij een stamppot passen en zelf op de bbq klaar gemaakt kunnen worden. En zoals we weten, tomaten en basilicum zijn getrouwd met elkaar, echt heerlijk!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng alle ingrediënten door gehakt.
2. Bak worstjes in olijfolie

Serveertip

Serveer met humus, Turkse brood en een frisse salade.

Bron

Sarie



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top