Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Afrikaans,
  • 0-10 min.
  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

Deze is zondigen met een grote Z. Een aanslag op je lichaam, maar oo zooo lekkerrr!
Moet je proberen, hier krul je tenen van om...

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
voor hamburger
1 x basis worstmengsel
200 g Parmigiano reggiano
200 g feta, geraspt
200 g oude Goudse kaas, geraspt of oude Cheddarkaas
50 g mozzarella
plakjes bacon

1. Maak een basis worstmengsel.
2. Meng verschillende kaassoorten (behalve mozzarella) door gehakt.
3. Maak schijven van gehaktmengsels met behulp van een vorm.
4. Plaats stukjes mozzarella op helft van gehakt schijven.
5. Plaats overige schijven bovenop en druk stevig aan.
6. Verdeel bacon over hamburgers en steek vast met saté stokjes.
7. Rooster op bbq en serveer warm met roomkaas kruidenmayonaise.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

voor roomkaas kruidenmayonaise
Meng kruiden roomkaas met knoflook en mayonaise (zo half om half) door elkaar en doen er fijn peterselie door.
Maak mengsel dunner met koffiemelk en maak op smaak met zout en peper.
Garneer met bieslook

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Afgekoeld kan je ze in paté plakjes snijden en op knakkers eten. (met saus erover)

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Doorsturen

Home Recepten