Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Afrikaans,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-06-2013
  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

  • Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

    Kaas-Spek-BBQ bommen, (met roomkaas-mayonaise)

Deze is zondigen met een grote Z. Een aanslag op je lichaam, maar oo zooo lekkerrr!
Moet je proberen, hier krul je tenen van om...

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
voor hamburger
1 x basis worstmengsel
200 g Parmigiano reggiano
200 g feta, geraspt
200 g oude Goudse kaas, geraspt of oude Cheddarkaas
50 g mozzarella
plakjes bacon

1. Maak een basis worstmengsel.
2. Meng verschillende kaassoorten (behalve mozzarella) door gehakt.
3. Maak schijven van gehaktmengsels met behulp van een vorm.
4. Plaats stukjes mozzarella op helft van gehakt schijven.
5. Plaats overige schijven bovenop en druk stevig aan.
6. Verdeel bacon over hamburgers en steek vast met saté stokjes.
7. Rooster op bbq en serveer warm met roomkaas kruidenmayonaise.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

voor roomkaas kruidenmayonaise
Meng kruiden roomkaas met knoflook en mayonaise (zo half om half) door elkaar en doen er fijn peterselie door.
Maak mengsel dunner met koffiemelk en maak op smaak met zout en peper.
Garneer met bieslook

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Afgekoeld kan je ze in paté plakjes snijden en op knakkers eten. (met saus erover)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

bb2win avatar
bb2win 10-07-2013

Gisteren deze heerlijke burgers gemaakt. Niet met varkensvlees, maar met rundergehakt. Ik ben persoonlijk niet zo`n liefhebber van varkensgehakt. Op de bakplaat van de barbecue. Heerlijk, wat een smaak. Ik had er 1 op met wat stokbrood en zat gelijk vol. Dit ga ik zeker vaker maken, erg lekker. Nog bedankt voor het delen.

fleurjosephine avatar
fleurjosephine 28-06-2013

Alleen al om de titel vind ik dit een fantastisch recept.

alidada avatar
alidada 25-06-2013

Nou.. ik denk de week erna een balansweek! Maar ik neem dit mee want het klinkt heerlijk ZONDIG! Groetjes, Louise

ArualB avatar
ArualB 19-06-2013

En de dag erna maar een balansdag. Heerlijk hoor, ik neem hem mee.

lieredomdrij avatar
lieredomdrij 19-06-2013

Hey Deon, dit is zelfs niet goed voor de dikke lijn. Als je dit iets te vaak eet, ga je er denk ik uit zien als foto 1. En dat is niet goed. Ik vrees dat het wel heel lekker is. Groet Roger

ruthbrock avatar
ruthbrock 19-06-2013

Inderdaad Deon, zondigen met een grote Z. Maar af en toe eens zondigen moet kunnen. We kunnen niet altijd braaf zijn. super recept. groetjes ruth

caroca avatar
caroca 19-06-2013

Oei, dat ziet er erg lekker uit! Ga ik zeker binnenkort proberen. Groet, Caro

susan56 avatar
susan56 19-06-2013

Hallo Deon, ik bewaar hem wel hoor, heerlijk met al die kaas. Ik mag nu wel een beetje extra calorieën gebruiken, dus als de trek weer terugkomt ga ik het zeker uitproberen, bedankt gr. Susan

landmeter avatar
landmeter 19-06-2013

heel lekker recept, maar bedenk voor hartpatiënten zeer ongezond vanwege de vele kaassoorten. Maar niettemin erg lekker. ;-)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten