Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-06-2013
  • Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

    Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

    Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

  • Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

    Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

    Kalkoenspaghetti à la Kikkoman

Per portie: 2908 kJ / 694 kcal

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
· 500 g spaghetti
· 400 g kalkoenborst
· 2 knoflookteentjes
· 1 rode paprika
· 1 kleine rode chilipeper
· 100 g verse taugé
· 2 eetl. spijsolie
· 200 g erwten, diepvries
· 1 bosje platte peterselie
· 8 - 10 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
· peper + een paar verse tijm- en oreganoblaadjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereid de spaghetti ′al dente′ zoals op de verpakking is aangegeven. Was de kalkoenfilet, dep droog en snijd in reepjes. Schil de knoflookteentjes en plet. Maak de paprika en chili schoon, was deze en halveer. Snijd de paprika in grove blokjes en de chili in fijne blokjes. Was eventueel de taugé.

Verhit olie in een grote pan, voeg de kalkoenborst toe, braad aan en neem uit de pan. Laat de knoflook, erwten en paprikablokjes in het resterende vet stoven en onder af en toe roeren ca. 5 - 8 minuten
laten garen. Voeg de kalkoenfilet, taugé, chili en spaghetti toe en verwarm dit even. Was de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes eraf en hak grof.

Breng de spaghetti met sojasaus, peper, tijm en oregano op smaak en garneer met peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten