Bolognese à la Kikkoman

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Bolognese à la Kikkoman

    Bolognese à la Kikkoman

    Bolognese à la Kikkoman

Per portie: 574 kJ / 137 kcal

Deel dit recept

Ingrediënten
· 2 uien
· 2 knoflookteentjes
· 2 eetl. olijfolie
· 750 g gehakt (half om half)
· 4 eetl. tomatenpuree
· 600 g passe-vite-tomaten
· 300 ml groentebouillon
· suiker
· 8 - 10 eetl. Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus
· 2 theel. Italiaanse kruiden
· vers gemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De uien en de knoflook schillen, de uien in blokjes snijden en de knoflook pletten. Olie verhitten, gehakt toevoegen en aanbraden. Uien en knoflook toevoegen en aanbraden. Tomatenpuree toevoegen, passe-vite tomaten en bouillon eraan toevoegen, aan de kook brengen en afgedekt ca. 10 - 15 minuten garen. Saus met suiker, Kikkoman sojasaus, kruiden en peper pikant op smaak brengen en desgewenst bij spaghetti
serveren.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Kikkoman avatar

Doorsturen

Home Recepten