Peanut Butter Chocolate Eclair Cake

  • Amerikaans, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-06-2013
  • Peanut Butter Chocolate Eclair Cake

    Peanut Butter Chocolate Eclair Cake

    Peanut Butter Chocolate Eclair Cake

Ik zag dit recept bij een vriendin op facebook en dacht, die moet ik ff opslaan. Eens kijken of ik dit sugerarm kan maken

Deel dit recept

Ingrediënten
1 box chocolate graham crackers
2 - 3 1/4 oz. packages instant vanilla pudding
1 C. creamy peanut butter
3 1/2 C. milk
1 - 8 oz. contain Cool Whip, thawed
Frosting
Voor de frosting:
1/2 C. semi-sweet chocolate chips, melted
2 T. melted butter
2 T. white corn syrup
1/2 C. powdered sugar
2-3 T. milk
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spray Pam in the bottom of a 9x13 inch cake pan.
Place one layer of graham crackers on the bottom,
cutting to completely cover the bottom.

In mixing bowl mix the pudding, peanut butter
and milk with electric mixer. Mix for 2 minutes.
Fold in the Cool Whip.

Spread half the pudding mix on top of the
first layer of crackers. Place a second layer
of graham crackers on top. Spoon the remaining
pudding mix on 2nd layer of crackers. Finish
with a third layer of graham crackers.

Spread frosting on top of the last layer
of graham crackers all the way to the edge.
Place in the fridge overnight so that the
crackers become soft and moist.

Bron

facebook

Serveertip

Slice and serve. Garnish with peanut
butter cups if desired.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten