1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Groentespaghetti

Groentespaghetti

Door: annieov

  • Wereld,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-06-2013

Ingrediënten 2 personen


Een handje gekookte rode linzen
1 winterwortel
1 courgette
1 pastinaak
1/2 paprika
2 uien
1 pakje quorn-gehakt
(zelfgemaakte)tomatenpuree
gedroogde basilicum en oregano
olijfolie
p&z


Verder heb je nodig


Een spiraalsnijder

Groentespaghetti

lintjes in de pan

lintjes in de pan
Groentespaghetti

lintjes op het bord

lintjes op het bord

In plaats van de bekende sliertjes, maak je nu lintjes van groenten. Heel smakelijk!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil en poets alle groente.
Snij met de spiraalsnijder de wortel, courgette en pastinaak.
Snij de uien en paprika in stukjes.

Bereidingswijze

Fruit de ui en paprika in de olijfolie. Voeg de wortel- en courgettelintjes bij. Voorzichtig roeren. Vervolgens de quorn, de linzen en de tomatenpuree.
Even doorlaten pruttelen en dan naar eigen inzicht de kruiden.

Lekker met geraspte kaas op top.

Serveertip

Kan ook gemengd met traditionele spaghetti.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top