Macaroni met parmaham en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2013
  • Macaroni met parmaham en champignons

    Macaroni met parmaham en champignons

    Macaroni met parmaham en champignons

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram grote macaronischelpjes
1 ui, gesnipperd
4 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook, gesnipperd
600 gram kastanjechampignons, in vieren
150 gram parmaham, in repen
3 eetlepel fijngehakte platte peterselie
50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar.

Bereidingswijze

Fruit de ui circa 4 minuten in de olie. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.

Bron

Boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten