Zalm op een bedje van groente
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-06-2013
Zalm op een bedje van gewokte spinazie met olijven en champignons
Ingrediënten 1 persoon
> Zalmmoot> 300 gram bladspinazie (gewassen)
> 150 gram kastagne champignons
> 10 knoflookolijven
> Teentje knoflook
> Olijfolie
> Zeezout, peper
Benodigdheden
Wok, pan en grillpanVoorbereiding
Champignons schoonmaken en snijden
Bereidingswijze
Bak de champignons in wat olijfolie. Wok ondertussen de spinazie in olijfolie met knoflook, en snijd de olijven in tweeën of drieën.
Bestrijk de zalmmoot aan beide kanten met olijfolie en bak `m in de grilpan mooi bruin
Tip: draai de moot pas om als deze niet meer aan de pan plakt.
Gooi ondertussen de champignons en olijven met wat peper bij de spinazie in de wok en laat het op een laag vuur staan.
Schep de groente op een bord en leg de zalmmoot erop. Beetje zeezout erop en klaar.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties