Kaneelkrakelingen

  • Frans, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-05-2013

Eenvoudig te maken met de kinderen of alleen.:)

Deel dit recept

Ingrediënten
Kaneelkrakelingen

150 g boter
20 g poedersuiker
mespuntje zout
mespuntje kaneelpoeder
60 ml melk
70 g suiker
200 g bloem
Kaneelsuiker

2 el suiker
1 tl kaneelpoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier
spuitzak
glad spuitmondje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng de boter, poedersuiker, zout, kaneelpoeder, melk en suiker tot een romig mengsel. Meng de bloem snel door het beslag. Schep het beslag in een spuitzak met een glad spuitmondje. Spuit krakelingen op een met bakpapier beklede bakplaat.

Kaneelsuiker
Meng de suiker met kaneelpoeder en bestrooi het beslag ermee. Bak de koekjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Bron

Rudolph′s bakery

Serveertip

Lekker voor bij de koffie!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten