Zelf ketchup maken

  • Amerikaans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-05-2013

Komen misschien nog andere sausjes bij

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
4 Vleestomaten (zonder zaadlijsten)
2 el Honing
1 el Tomatenpuree
100 ml Balsamicoazijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer
Beker + Deksel
Plankje
Mes

Voorbereiding

Snij de tomaten (zonder zaadlijsten) in blokjes. Meet de balsamicoazijn af. Zet de rest klaar.

Bereidingswijze

Doe de honing, tomatenpuree en tomatenblokjes bij de balsamicoazijn. Pureer dit met de staafmixer tot een gladde saus. Doe dit in een pan en laat op laag vuur 15 min. koken, breng op smaak met (kruiden)zout en laat dan afkoelen.

Bron

24 kitchen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten