1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Pindasoep

Pindasoep

Door: Konigel

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2013

Ingrediënten 2 personen


2 teentjes knoflook
zonnebloemolie
400 gram Chinese groentemix
2 kippenbouillon tabletten
200 gram kipfilet in dunne plakjes
100 gram pindakaas
2 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambal badjak
50 gram taugeh
zakje kroepoek


Pindasoep
Pindasoep

Lekker simpel en met veel groente!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflook snipperen, in soeppan olie verhitten.
Knoflook, sambal, groentemix en bouillonblokjes ca. 3 minuten fruiten.
Voeg de kipfilet toe en bak deze ca. 2 minuten mee.
Voeg 1 liter heet water toe en laat alles 5 minuten koken.
Voeg de pindakaas en de ketjap toe en laat nog 2 minuten pruttelen.
Voeg 1 minuut voor het opdienen van de soep de taugeh toe en roer even om.

Serveertip

Lekker met kroepoek.

Bron

Aangepast AH recept



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Konigel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top