Snelle kip korma met bloemkool
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 29-05-2013
Snel en gemakkelijk
Ingrediënten 4 personen
=600 gr.Bloemkoolroosjes,of
=1 bloemkool in kleine roos-
jes. = 1 el zonnebloemolie.
=1 schaal kipfilethaasjes
=1 pot kormasaus
= 1 Blik gepelde to-
maten
=3 el amandelschaafsel
=2 pakken 1 minuutrijst
=1 bakje koriander
Benodigdheden
Kookpan:Hapjespan
Koekenpan
Bereidingswijze
*Kook de bloemkoolroosjes
6 min.Giet af.Verhit onder-
tussen de olie in een
hapjespan en bak de kip 2 min
Voeg de bloemkool,saus en
tomaten toe.Breng aan de
kook en laat op middelhoog
vuur in 6 min.met de deksel
op de pan gaar worden.
Roer regelmatig.
*Verhit ondertussen een koek-
enpsn zonder olie of boter
en rooster het amandel-
schaafsel in 3 min.goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
3.Bereid ondertussen de rijst
volgens de aanwijzingen op
de verpakking.Verdeel over
4 borden.
Houd 1 el Koriander achter
voor garnering en roer de
rest door de saus.Schep de
saus op de rijst.Bestrooi
met het amandelschaafsel en
de achtergehouden koriander.
Bron
©
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties