Snelle kip korma met bloemkool

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-05-2013

Snel en gemakkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=600 gr.Bloemkoolroosjes,
of
=1 bloemkool in kleine roos-
jes. = 1 el zonnebloemolie.
=1 schaal kipfilethaasjes

=1 pot kormasaus
= 1 Blik gepelde to-
maten
=3 el amandelschaafsel

=2 pakken 1 minuutrijst

=1 bakje koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpan:
Hapjespan
Koekenpan

Bereidingswijze

*Kook de bloemkoolroosjes
6 min.Giet af.Verhit onder-
tussen de olie in een
hapjespan en bak de kip 2 min
Voeg de bloemkool,saus en
tomaten toe.Breng aan de
kook en laat op middelhoog
vuur in 6 min.met de deksel
op de pan gaar worden.
Roer regelmatig.
*Verhit ondertussen een koek-
enpsn zonder olie of boter
en rooster het amandel-
schaafsel in 3 min.goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
3.Bereid ondertussen de rijst
volgens de aanwijzingen op
de verpakking.Verdeel over
4 borden.
Houd 1 el Koriander achter
voor garnering en roer de
rest door de saus.Schep de
saus op de rijst.Bestrooi
met het amandelschaafsel en
de achtergehouden koriander.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten