1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde paprika`s

Gevulde paprika`s

Door: margo10

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-05-2013

Ingrediënten 4 personen


4 rode en gele paprika`s
1 blikje kikkererwten
1 blikje spinazie à la crème
2 fijngesneden uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
400 gram rundergehakt
2 losgeklopte eieren
500 cc tomatensap
4 eetlepels crème fraîche
cayennepeper
zout


Gevulde paprika`s
Gevulde paprika`s

Dit is een gerecht die je ook op de camping kunt maken op de skottelbraai.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de uien en de knoflook in de olie op de skottelpan. Voeg het gehakt toe en bak het kort mee met zout en cayennepeper. Voeg de spinazie en de kikkererwten toe en laat het 5 minuten meebakken. Laat het gerecht afkoelen. Snijd de paprika`s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Roer de eieren door het gehaktmengsel en vul de paprika`s hiermee. Leg de paprikahelften in een hapjespan en schenk het tomatensap erbij. Sluit de pan en laat ze in ongeveer 20 minuten gaar worden op de pandrager van de skottelbraai (of in de oven). Bind de saus met de crème fraîche en serveer met gekookte rijst.

Bron

Http://www.kokenopdecamping.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margo10
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top