
4 rode en gele paprika`s
1 blikje kikkererwten
1 blikje spinazie à la crème
2 fijngesneden uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
400 gram rundergehakt
2 losgeklopte eieren
500 cc tomatensap
4 eetlepels crème fraîche
cayennepeper
zout
Dit is een gerecht die je ook op de camping kunt maken op de skottelbraai.
Fruit de uien en de knoflook in de olie op de skottelpan. Voeg het gehakt toe en bak het kort mee met zout en cayennepeper. Voeg de spinazie en de kikkererwten toe en laat het 5 minuten meebakken. Laat het gerecht afkoelen. Snijd de paprika`s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Roer de eieren door het gehaktmengsel en vul de paprika`s hiermee. Leg de paprikahelften in een hapjespan en schenk het tomatensap erbij. Sluit de pan en laat ze in ongeveer 20 minuten gaar worden op de pandrager van de skottelbraai (of in de oven). Bind de saus met de crème fraîche en serveer met gekookte rijst.
Http://www.kokenopdecamping.nl