Volkoren rijst, courgette en varkensvlees gegaard in mosterd

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-05-2013
  • Volkoren rijst, courgette en varkensvlees gegaard in mosterd

    Volkoren rijst, courgette en varkensvlees gegaard in mosterd

    Volkoren rijst, courgette en varkensvlees gegaard in mosterd

Het lijken erg weinig ingrediënten, maar het is desondanks een beste smaakexplosie. Erg lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten
kop volkoren rijst
flinke el mosterd (dijon)
kippenbouillonblokje
varkensvlees, in blokjes
courgette, in blokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Eerste vier ingrediënten met water aan de kook brengen tot het vlees en de rijst gaar zijn. Duurt ongeveer 25 minuten. Dan voor de laatste 5 minuten nog even de courgette-blokjes toevoegen en je hebt een super lekker maaltje bereid!!

Bron

http://cluelessculinary.blogspot.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten