Zoute haring met geitenkaas, kan ook als amuse

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-05-2013
  • Zoute haring met geitenkaas, kan ook als amuse

    Zoute haring met geitenkaas, kan ook als amuse

    Zoute haring met geitenkaas, kan ook als amuse

Serveer ook eens als amuse op een lepel en dan voor 4 porties! Heerlijk, zo eet je zoute haring eens heel anders dan gewoon!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 gefileerde zoute haring, in kleine blokjes gesneden
1 klein blikje rode bieten
3 plakjes ham, klein gesneden
1 flinke bosui, alleen het wit, klein gesneden
zachte geitenkaas
Saus:
2 eetl. mayo
1 eetl. ketchup
2 eetl. crème fraîche
1 teen knoflook, fijngehakt
1 theel. cognac
Garnering:
blaadjes eikenbladsla
blaadjes van rode bieten
(heb ik in eigen tuin)
druppels balsamico
kleine takjes citroen tijm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes, kookring of stukje pvc buis

Voorbereiding

maak de saus van boven genoemde ingrediënten

Bereidingswijze

Bel!! maak de porties per persoon, zodat je weet dat ieder evenveel van de ingrediënten krijgt!
meng de haring met de saus,bosui en ham

Serveertip

leg op twee bordjes de garnering
plaats op ieder bord een kookring
begin met rode biet
daarop zoute haring
dan, geitenkaas
herhaal
garneer met de takjes citroen tijm en druppels balsamico
Eet smakelijk !

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten