Aardappel Pisang

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-05-2013

Snel en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 kg aardappelen
- zout
- 4 bananen
- 8 el pindakaas
- 2 el sambal
- 4 el geraspte kokos
- 4 el ketjap manis
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 400 gr. Chinese kool
- olie
- 1 dl water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de geschilde aardappelen in plakjes.
2. Kook de plakjes gaar en giet ze af.
3. Maak de kool schoon en snijd deze in smalle reepjes.
4. Snipper de uien en knoflookteentjes fijn.
5. Verhit wat olie in een wok en fruit hierin de uien en knoflook.
6. Voeg dan de pindakaas, sambal, ketjap, kokosrasp en het water toe.
7. Roer dit tot een gladde massa.
8. Verwarm hierin de aardappelplakjes.
9. Kook de koolreepjes in 5 minuten in een pan met water en zout beetgaar.
10. Pel de bananen, snijd ze in stukjes en schep ze door het aardappelmengsel.
11. Laat de kool even uitlekken en schep deze in een schaal.
12. Schep het aardappel- banaanmengsel er bovenop.
13. Geef hier eventueel vlees van de reclame bij

Bron

Clubs.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten