Tonijnsalade

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-05-2013

Frisse tonijnsalade en al bijna een maaltijd opzich.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 krop ijsbergsla, 4 eieren, feta, 2 a 3 blikjes tonijn op olie, olijfolie, bosje bosui, cherrytomaatjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Slabak, snijplank, groot snijmes, klein kookpannetje

Voorbereiding

Kook 4 eieren tot ze hardgekookt zijn en laat ze even afkoelen

Bereidingswijze

Snijd de ijsbergsalade in repen door gewoon plakken van de ijsbergsalade te snijden. Doe de sla in de slabak en voeg de tonijn toe met de olie.

Snijd de bosui in stukjes en de cherrytomaatje in 4en en voeg ook deze toe aan de salade.

Ook de feta snijd je in blokjes en voeg je toe aan de salade. Voeg eventueel wat zout en peper toe.

Als allerlaatst snijd je de eieren in plakjes en hussel nu de salade door elkaar. Je kunt nu nog wat olijfolie over de salade sprenkelen mocht je dat lekker vinden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten