Tonijnsalade
- Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 26-05-2013
Frisse tonijnsalade en al bijna een maaltijd opzich.
Ingrediënten 4 personen
1 krop ijsbergsla, 4 eieren, feta, 2 a 3 blikjes tonijn op olie, olijfolie, bosje bosui, cherrytomaatjesBenodigdheden
Slabak, snijplank, groot snijmes, klein kookpannetjeVoorbereiding
Kook 4 eieren tot ze hardgekookt zijn en laat ze even afkoelen
Bereidingswijze
Snijd de ijsbergsalade in repen door gewoon plakken van de ijsbergsalade te snijden. Doe de sla in de slabak en voeg de tonijn toe met de olie.
Snijd de bosui in stukjes en de cherrytomaatje in 4en en voeg ook deze toe aan de salade.
Ook de feta snijd je in blokjes en voeg je toe aan de salade. Voeg eventueel wat zout en peper toe.
Als allerlaatst snijd je de eieren in plakjes en hussel nu de salade door elkaar. Je kunt nu nog wat olijfolie over de salade sprenkelen mocht je dat lekker vinden.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties