Zalmlasagne

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-05-2013

Lasagne met gerookte zalm, pesto, spinazie

Deel dit recept

Bereidingswijze

Zalmlasagne

Ui
Zalmsnippers
Crème fraise
Kruidenboullion blok
2 el groene pesto
Diepvriesspinazie 450 Gr. Ontdooien
Lasagne bladen

Ui en knoflook fruiten, gerookte zalm,pesto,crème fraise toevoegen.
Kruiden bouillon en water toevoegen, in dikken met alles binder.
Ovenschotel invetten spinazie en lasagne bladen afwisselen met zalm mengsel.
Eindigen met besciamella saus en geraspte kaas.
Oven voorverwarmen op 200 graden daarna na 30 min !
Smakelijk eten.

Bron

Anders

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten