Penne met Tomaat en Brocolli

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-05-2013

Lekker gezonde vegetarische pasta.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr, Volkoren Penne
2 el olijfolie
1 ui
2 tenen knoflook, fijngwhakt
500 gr. tomaat in stukjes
300 gr. brocolliroosjes
12 zwarte olijven
150 gr. magere verbrokkelde schapenkaas
3 el italiaanse kruidenmix
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
hapjespan

Bereidingswijze

kook de penne. Verhit de olie in een hapjespan en fruite de uit en knoflook 2 - 3 minuten.
Schep tomaten, kruiden en 75-100 ml. water erdoor en laat dit nog 10 min. zachtjes koken. Breng pittig op smaak met peper. Verdeel de brocolli in kleine roosjes en kook in 3-4 min. gaat. verdeel de afgegoten pasta over diepe borden, schap de tomatensaus erop en verdeel de brocolliroosjes, olijven en kaas erover

Bron

geen idee

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten