Varkenshaas met cranberry-appelsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-05-2013
  • Varkenshaas met cranberry-appelsaus

    Varkenshaas met cranberry-appelsaus

    Varkenshaas met cranberry-appelsaus

Voedingswaarden per eenpersoonsportie:
425 kcal/Eiwit 23 gr/Vet 17 gr/Koolhydraten 46 gr

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
1 appel
400 gr broccoli
5 eetlepels vloeibare margarine
1 duopak aardappelschijfjes (700 gr)
1 schaaltje varkenshaas (ca. 275 gr)
1/2 pot cranberrycompote (350 gr)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 eetlepels margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.

Bron

www.ah.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten