1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Zalm
  5. Zalm met basilicum

Zalm met basilicum

Door: hedy1962

  • Italiaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2013

Ingrediënten 4 personen


4 zalmfilets
grof zeezout
1/2 theel gekneusde peperkorrels
1 bosje basilicum , alleen de blaadjes
1 trosje cherry-/kersttomaatjes
2 teentjes knoflook , in plakjes
2 eetl olijfolie


Verder heb je nodig


Oven en ovenschaal


Een SMAAKVOL buffetgerecht.
Je kunt de zalm een paar uur van te voren alvast in de ovenschaal klaarleggen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de zalm met de rest van de ingrediënten en leg de vis in een ovenschaal of op een bakplaat.

Bereidingswijze

Verwarm de oven 15 min voor op 200 graden.
Zet de schaal in de oven en bak de vis in het midden van de oven in 10 min gaar.

Bron

Boodschappen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hedy1962
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top