Roze Fruitsalade

  • Europees, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Roze Fruitsalade

    Roze Fruitsalade

    Roze Fruitsalade

Een fruitsalade kan snel wat slap en zoetig worden, maar door er pistachenoten aan toe te voegen, behoud je simpel de gewenste bite.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g Watermeloen, ,een kleine
2 middelgroot/middelgrote Pompelmoes, rood
1 klein(e) Mango
4 klein(e) Banaan
30 g Pistachenoten, , gehakt
300 g Aardbeien
1 eetlepel(s) Witte suiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Halveer de watermeloen en haal het vruchtvlees met een meloenbolletjessteker eruit. Schil de grapefruits/pompelmoezen, fileer ze, vang daarbij het sap op en zet apart. Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en vervolgens in blokjes. Schil de bananen en snij in schijfjes.

Bereidingswijze

Meng de grapefruit/pompelmoes met banaan, mango, meloen en 20 g pistachenoten.

Bron

Weight Watchers

Serveertip

Was voor de dressing de aardbeien. Pureer met vruchtensap en suiker. Meng de fruitsalade met de dressing, schep in een halve meloen, bestrooi met de rest van de pistachenootjes en serveer.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

TooDelicious avatar
TooDelicious

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten