Penne met bleekselderij, pesto en tomaat

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-05-2013

heerlijk gerecht met cottage cheese,gedroogde tomaten en bleekselderij

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram penne
6 stengels bleekselderij in kleine boogjes
250 ml bouillon
5 el rode pesto
2 rode paprika′s in kleine reepjes
300 gram cottage cheese
10 gedroogde tomaten in olie
1 grote ui, grof gesneden
2 knoflook teentjes fijn gehakt
zout en peper naar behoefte
4 el fijngesneden basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote pan

Voorbereiding

10 minuten

Bereidingswijze

Bak de bleekselderij in 4 minuten in 3 el olijfolie
Doe de bouillon er bij en laat dit tot de helft zachtjes inkoken
Bak intussen de ui met knoflook glazig en voeg de paprika toe
Kook de penne beetgaar
Meng de cottage cheese met de pesto
Snijd intussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes
Meng alles door elkaar en strooi de basilcum erover

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten