1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Stoofvlees
  5. stoofvlees

stoofvlees

Door: pironne

  • Nederlands,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 30-05-1999

Ingrediënten 4 personen


Ongeveer 750 gr tot 1 kilo runderlappen.
1 pakje uiensoep.
teentje knoflook.
2 jeneverbessen
beetje olie of margarine om te bakken



Net even anders en succes verzekerd!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Runderlappen in kleine stukjes gesneden op hoog vuur bruin bakken.
Geen zout en peper toevoegen want de soep is genoeg gekruid. De soep wordt eroverheen gestrooid zodra het vlees bruin is. Dan doen we (heet) water eroverheen tot het vlees onderstaat. Geplette jenerbessen en knoflook uit de knijper erbij doen.
En nu op een klein pitje lekker lang laten sudderen. Wel af en toe kijken of er vocht bijgevuld moet worden.

Serveertip

Ik serveer dit grecht het liefst met eigengebakken frietjes en gewoon sla of zo.
Om van te smullen!!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pironne
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top