Courgette en artisjokharten
- Italiaans,
- 20-30 min.
Een SMAAKVOL en LEKKER bijgerecht.
Ingrediënten 4 personen
1 bakje kastanjechampignons ( 250 gr ) , gehalveerd1 potje gemarineerde artisjokharten ( 190 gr , Sacla )
1 courgette
1 eetl gedroogde oregano
1 bakje cherrytomaten ( 250 gr ) , gehalveerd
50 gr pijnboompitten ( bakje 80 gr )
Benodigdheden
Grillpan , schaal en mesVoorbereiding
Verhit de grillpan.
Veeg de champignons schoon en doe ze in een schaal en besprenkel ze met 2 eetl olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout.
Grill 4 min en keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm.doe in een schaal en besprenkel met 2 eetl olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout.
Grill in 1 a 2 porties in 3 min beetgaar.
Keer halverwege.
Halveer de artisjokharten meng met de tomaten.
Rooster de pijnboompitten n een koekenpan zonder olie of boter in 3 min goudbruin,
Schud regelmatig om.
Bereidingswijze
Schep alle groenten door elkaar , bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.
Bron
Allerhande