Courgette en artisjokharten

  • Italiaans,
  • 20-30 min.

Een SMAAKVOL en LEKKER bijgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bakje kastanjechampignons ( 250 gr ) , gehalveerd
1 potje gemarineerde artisjokharten ( 190 gr , Sacla )
1 courgette
1 eetl gedroogde oregano
1 bakje cherrytomaten ( 250 gr ) , gehalveerd
50 gr pijnboompitten ( bakje 80 gr )
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan , schaal en mes

Voorbereiding

Verhit de grillpan.
Veeg de champignons schoon en doe ze in een schaal en besprenkel ze met 2 eetl olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout.
Grill 4 min en keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm.doe in een schaal en besprenkel met 2 eetl olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout.
Grill in 1 a 2 porties in 3 min beetgaar.
Keer halverwege.
Halveer de artisjokharten meng met de tomaten.
Rooster de pijnboompitten n een koekenpan zonder olie of boter in 3 min goudbruin,
Schud regelmatig om.

Bereidingswijze

Schep alle groenten door elkaar , bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

Bron

Allerhande

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hedy1962 avatar
hedy1962

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten