1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Roergebakken paksoi (Houtsmuller)

Roergebakken paksoi (Houtsmuller)

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2013

Ingrediënten 4 personen


2 stronken paksoi,2 uien, 2 rode paprika`s, 5 bosuitjes, 350 g tofu, 3 cm gember, 3 eetlepels tamari, 2 dl groentebouillon (uit een , peper, 4 eetlepels sesamzaadjes


Verder heb je nodig


Wok


Roergebakken paksoi volgens Houtsmuller-dieet (vroeger Moerman)- erg gezond en erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de paksoi klein, snijd de tofu, gember en paprika`s fijn, snipper de ui en de bosuitjes, maak de groentebouillon klaar (van een vegetarisch blokje); rooster de sesamzaadjes.

Bereidingswijze

Verhit kokosolie in een wok, bak de ui glazig, pers de knoflook erbij, voeg de paprika toe en bak 2 minuten mee. Tofu en gember erbij, peper naar smaak. Omscheppend 3 minuten bakken. Paksoi en bosuitjes toevoegen en 2 minuten meebakken op hoog vuur, daarna de tamari en de bouillon erbij, goed doorwarmen. Vlak voor opdienen de geroosterde sesamzaadjes eroverheen strooien.

Serveertip

Met rijst en salade.

Bron

Houtsmuller recepten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van charkamman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van charkamman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top