Pasteitjes

  • 20-30 min.

Snel en vooral lekker bereid.

Deel dit recept

Ingrediënten
Vleesbouillon (1)
maggi blokjes (6)
500 gram kip poulet
500 gram champignons (vers of uit pot)
pastei bakjes
alles binder
40 gram blue band
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op de temperatuur dat op de doos van de Pasteitjes staat. Zet wat water op met het vleesbouillon en de Maggi blokjes.

Bereidingswijze

Als het water kookt, stop dan de kip poulet erin. Snijd de champignons / giet de champignons uit het potje af. Bak ze gaar zijn en niet laten verkleven. Als de kip gaar is uit het water halen en het water bewaren. Daarna meng je de kip en de champignons door elkaar, als dat gedaan is de boter laten smelten en de allesbinder erbij. Doe het water dat je hebt bewaard via kleine beetjes erbij zodat je genoeg saus hebt. Dan doe je de kip en champignons erbij, de pasteibakjes verwarmen zo lang als op de doos staat.

Bron

Recept van mijn oma

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

esmeex123 avatar
esmeex123

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten