Pasteitjes
- 20-30 min.
Snel en vooral lekker bereid.
Ingrediënten
Vleesbouillon (1)maggi blokjes (6)
500 gram kip poulet
500 gram champignons (vers of uit pot)
pastei bakjes
alles binder
40 gram blue band
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op de temperatuur dat op de doos van de Pasteitjes staat. Zet wat water op met het vleesbouillon en de Maggi blokjes.
Bereidingswijze
Als het water kookt, stop dan de kip poulet erin. Snijd de champignons / giet de champignons uit het potje af. Bak ze gaar zijn en niet laten verkleven. Als de kip gaar is uit het water halen en het water bewaren. Daarna meng je de kip en de champignons door elkaar, als dat gedaan is de boter laten smelten en de allesbinder erbij. Doe het water dat je hebt bewaard via kleine beetjes erbij zodat je genoeg saus hebt. Dan doe je de kip en champignons erbij, de pasteibakjes verwarmen zo lang als op de doos staat.
Bron
Recept van mijn oma