jachtschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

vleesschotel lekker lang laten sudderen regelmatig omscheppen/roeren
in stoofschotels wordt zuur toegevoegd dat kan met zilveruitjes of azijn of zure appel

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
800g sucade/runderlappen in dobbelstenen
2 el bloem
2 el olie
100 g boter
50 g spekblokjes
2 uien gesnipperd
4 kruidnagels
10 gekneusde jeneverbessen
2 laurierbladeren
300 ml rode wijn
2 plakken ontbijtkoek (blokjes laatste half uur mee koken)

lekkerdermet:
900 g aardappelpuree (zelf gemaakt ′t lekkerst)
2 appels in ringen en geschild
2 beschuiten verkruimelen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan voor stoven

Voorbereiding

snijwerk
en vlees met bloem mengen

Bereidingswijze

lekker stoven

Bron

allerhande: rene eijkelenkamp

Serveertip

aardappelpuree met schijfjes appel opdienen daarop het stoofvlees

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rbrommer avatar
rbrommer

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten