Befstróganov

  • Russisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-05-2013

Heerlijk hoofdgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten
Runderriblappen
Zout
Peper
2 Uien
150 gr Champignons
1 el Tomatenpuree
2 dl Rundvleesbouillon
1 el Dille
Peterselie
Paprikapoeder
2 tenen Knoflook
1 el Bloem
1 klein potje Crème Fraîche
Rijst of Pasta
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 Koekenpannen
1 Steelpan

Bereidingswijze

Snijd het vlees in kleine stukjes. Bak de stukjes goed bruin, daarna bestrooien met paprikapoeder, peper en zout. In een andere pan de ui, knoflook en champignons bakken. Wanneer de ui een beetje bruin is, bloem erover strooien en even meebakken. Daarna tomatenpuree, zout en peper toevoegen. Voorzichtig de bouillon er aan toevoegen. Rijst/pasta opzetten. Wanneer de saus mooi glad is, laat je het een paar minuten op staan. Daarna met dille en crème fraîche alles romig maken. Daarna het vlees toevoegen en verhitten. Afmaken met peterselie en serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten