Risotto met rode mul

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-05-2013
  • Risotto met rode mul

    Risotto met rode mul

    Risotto met rode mul

Met de recepten van Swinckels leer je hoe je Swinckels bier in gerechten kunt gebruiken. Eet smakelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 ml Swinckels
300 gram risotto rijst
2 stuks paprika
1 stuks prei
1 stuks ui
4 stuks rode mul filet
100 gram feta
4 eetl olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Breng 400 milliliter water met een bouillon blokje aan de kook.
2. Snij de ui, paprika en de prei fijn.
3. Verhit de olie in een hapjes pan en fruit de ui aan.
4. Voeg de prei en de paprika toe en bak dit 4 minuten aan.
5. Roer de risotto erdoor en bak dit voor 3 minuten .
6. Blus de rijst af met swinckels en laat het koken voor 1 minuut.
7. Voeg 1/3 van de bouillon toe en laat het al roeren door de rijst opnemen.
8. Herhaal dit 2 keer tot de bouillon in opgenomen en de rijst gaar is.
9. Als de rijst gaar is pan van het vuur halen en de feta erdoor heen roeren.
10. Maak vier sneden in de huid van de rode mul en bak hem in de olie gaar aan beide kanten voor 2 minuten en bestrooi met peper en zout.
11. Serveer de rode mul op de risotto

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten