ORIGINEEL - Mihoen

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Origineel wokgerecht vanuit Kuala Lumpur

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 "stukken" droge vermecelli of dunne pasta (in water klaargemaakt en uitgelekt)
150 gr dun gesneden kip
2 eetlepels neutrale olie
6 fijn gesneden knoflookteentjes
2 "scrambled eggs"
Dun gesneden bosuitjes (naar smaak)
3 koolbladeren (dun gesneden - naar smaak)
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel ketjapsaus
peper naar smaak
Een beetje water
Chili pepertjes voor erbij

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Voorbereiding

2 eieren roerbakken (scrambled eggs)
Bos-uitjes snipperen
Chili-peper snipperen

Bereidingswijze

Voeg 3-5 eetlepels water toe en doe het deksel op de pan, totdat e.e.a. ingekookt is.
Voeg peper naar smaak toe.
Voeg het geroerbakte ei, en de bosuitjes toe.
Serveren met chili-pepertje

Bron

Krant van Kuala Lampur

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Carolalizzy avatar
Carolalizzy

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten