ORIGINEEL - Mihoen
- Aziatisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Origineel wokgerecht vanuit Kuala Lumpur
Ingrediënten 4 personen
2 "stukken" droge vermecelli of dunne pasta (in water klaargemaakt en uitgelekt)150 gr dun gesneden kip
2 eetlepels neutrale olie
6 fijn gesneden knoflookteentjes
2 "scrambled eggs"
Dun gesneden bosuitjes (naar smaak)
3 koolbladeren (dun gesneden - naar smaak)
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel ketjapsaus
peper naar smaak
Een beetje water
Chili pepertjes voor erbij
Benodigdheden
WokVoorbereiding
2 eieren roerbakken (scrambled eggs)
Bos-uitjes snipperen
Chili-peper snipperen
Bereidingswijze
Voeg 3-5 eetlepels water toe en doe het deksel op de pan, totdat e.e.a. ingekookt is.
Voeg peper naar smaak toe.
Voeg het geroerbakte ei, en de bosuitjes toe.
Serveren met chili-pepertje
Bron
Krant van Kuala Lampur