Geglaceerde gamba`s met mango-paprika salade

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-05-2013
  • Geglaceerde gamba`s met mango-paprika salade

    Geglaceerde gamba`s met mango-paprika salade

    Geglaceerde gamba`s met mango-paprika salade

De Honey Mustard Dressing is een met zorg samengestelde combinatie van fijne mosterdzaden en de nectar van honing. Deze combinatie wordt ervaren als een dressing met een zomers karakter en een zoet-pittige smaak om je salade wat pit te geven. Daarnaast kan de Honey Mustard Dressing ook gebruikt worden als marinade om kip net die bijzondere twist te geven.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
16 rauwe gepelde gamba`s
100ml Cardini`s Honey Mustard Dressing
½ mango
½ rode paprika
½ gele paprika
1 bosuitje
een paar takjes platte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe de gamba`s in een kom met de helft van de dressing. Schep goed om, dek af en laat 1 uur marineren in de koelkast. Snijd ondertussen de mango en paprika in dunne reepjes en de bosui in fijne ringetjes. Hak de peterselie fijn. Doe in een schaal en schep om met de rest van de dressing. Verhit een koekenpan met een beetje olie op hoog vuur en bak hierin de gemarineerde gamba`s in een paar minuten totdat ze rond getrokken zijn en mooi roze en bruin zijn. Verdeel de mango-paprika salade over 4 schaaltjes en leg er de gebakken gamba`s op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten