Bananenmuffins met Hazelnoot

  • Europees, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 01-05-2013
  • Bananenmuffins met Hazelnoot

    Bananenmuffins met Hazelnoot

    Bananenmuffins met Hazelnoot

Gemakkelijk en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
2 bananen
2 el citroensap
175 g boter
100 g suiker
4 el honing
3 eieren
40 g hazelnoten (fijngehakt)
175 g bloem
1 kl bakpoeder
12 hazelnoten (halve)
poedersuiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1. Verwarm de oven voor op 180° C. Leg bakpapier op een bakplaat. Verdeel er 12 vormpjes over.
2. Schil de bananen. Besprenkel ze met citroensap. Pureer ze met een vork.

Bereidingswijze

3. Mix de boter met de suiker en de honing. Klop er een voor een de eieren door, vervolgens de bananen en de gehakte hazelnoten. Roer er de bloem en het bakpoeder door. Meng alles goed. Verdeel het deeg over de vormpjes. Garneer met 2 halve hazelnoten. Bak de muffins in 30 minuten goudbruin in de warme oven.

Bron

Libelle Lekker!

Serveertip

4. Laat afkoelen. Bestrooi met poedersuiker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten