Curry-cocos soepje met gefrituurde scampi

  • Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2013

Lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 dl gevogeltebouillon1,5 dl cocosmelk
currypoeder
4 scampi′s
panko ( japns paneelmeel)
eigeel
E.v.t room en koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Frituurpan
Prikkers

Voorbereiding

Frituur voorverwarmen op 180 graden

Bereidingswijze

Kook de gevogeltebouillon op met de cocosmelk en de currt tot een hartelijke soep.
E.v.t afsmaken met peper ,zout,room en koriander
Paneer de scampi in de panko en frituur ze op 180 graden
Steek ze op een stokje en seveer ze bij de soep

Bron

kookboek franssen keukens

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten