Broccoli,bloemkool taart

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 29-04-2013

erg lekker

Deel dit recept

Voorbereiding

bloemkool en broccoli snijden en de bladerdeeg laten ontdooien

Bereidingswijze

kook de bloemkool en broccoli tot het zacht is en gooi er een beetje zout bij. ondertussen de overswchaal invetten en de bladerdeeg er in leggen over de hele schaal (ook de randen)
vervolgens giet je de bloemkool en broccoli af en gooit het bij elkaar. met een stamper fijn stampen en de boursin erbij gooien en nog even door stampen. daarna alles in de ovenschaal over de bladerdeeg en in de oven tot het blader deeg goed is.

je zou er ook nog spekjes in kunnen doen dat is ook lekker!

eet smakelijk!

Bron

moeder maakte het altijd

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten