Ciabatta Carpaccio

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-04-2013
  • Ciabatta Carpaccio

    Ciabatta Carpaccio

    Ciabatta Carpaccio

  • Ciabatta Carpaccio

    Ciabatta Carpaccio

    Ciabatta Carpaccio

Smakelijk voorgerecht of lekker als lunch

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Ciabatta, carpaccio, 1 a 2 teentjes knoflook (eigen smaak), peper, zout, olie, rucolamelange, pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan, oven

Voorbereiding

* Wanneer u gebruik maakt van afbakciabatta, dient u deze eerst af te bakken
* Zet de sla in ijswater

Bereidingswijze

* Snijd de ciabatta in plakken en grill deze op de grillpan
* Pers de knoflook zo fijn mogelijk
* Druppel wat olie over de gegrilde ciabatta en strooi daar wat knoflook over heen
* Verdeel enkele (ong 3) plakken ciabatta op een bord
* Verdeel de carpaccio over het brood (evt er iets naast)
* Peper en zout de carpaccio naar smaak
* Maak in het midden een bedje van sla en voeg wat olie / dressing toe
* Verdeel met een lepeltje wat pesto op de carpaccio
* Strooi de parmezaan erover
* Strooi de pijnboompitten erover

Eet smakelijk

Bron

Restaurant

Serveertip

Om de sla nog wat meer smaak te geven, kan er wat gesneden rode kool, stukjes komkommer en paprika toegevoegd worden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten