Satésaus met Pindakaas

  • 10-20 min.
  • Satésaus met Pindakaas

    Satésaus met Pindakaas

    Satésaus met Pindakaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 0,5 dl Conimex Ketjap Manis
• 200 g Calvé Pindakaas
• Mespuntje knoflookpoeder
• 1 el basterdsuiker
• 1 tl Conimex Djahé
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Breng in een pannetje 4 deciliter water met citroensap, ketjap, specerijen, suiker en sambal aan de kook.2. Voeg vervolgens de pindakaas toe en laat het al roerende oplossen. Laat de saus even koken en serveer hem warm.Lekker met een satespiesVoeg 2 theelepels Conimex sambal Oelek voor een lekkere pittige smaak

Bron

Calve

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

calve avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten