Satésaus met Pindakaas

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-04-2013
  • Satésaus met Pindakaas

    Satésaus met Pindakaas

    Satésaus met Pindakaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 0,5 dl Conimex Ketjap Manis
• 200 g Calvé Pindakaas
• Mespuntje knoflookpoeder
• 1 el basterdsuiker
• 1 tl Conimex Djahé
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Breng in een pannetje 4 deciliter water met citroensap, ketjap, specerijen, suiker en sambal aan de kook.2. Voeg vervolgens de pindakaas toe en laat het al roerende oplossen. Laat de saus even koken en serveer hem warm.Lekker met een satespiesVoeg 2 theelepels Conimex sambal Oelek voor een lekkere pittige smaak

Bron

Calve

Laatste reacties

ecureuil avatar
ecureuil 22-08-2013

Bij de ingrediënten ontbreken sambal en citroensap.....

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten