1. Home
  2. Recepten
  3. Satésaus met Pindakaas

Satésaus met Pindakaas

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-04-2013

Ingrediënten 4 personen


• 0,5 dl Conimex Ketjap Manis
• 200 g Calvé Pindakaas
• Mespuntje knoflookpoeder
• 1 el basterdsuiker
• 1 tl Conimex Djahé



Satésaus met Pindakaas
Satésaus met Pindakaas
Satésaus met Pindakaas
Satésaus met Pindakaas
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Breng in een pannetje 4 deciliter water met citroensap, ketjap, specerijen, suiker en sambal aan de kook.
2. Voeg vervolgens de pindakaas toe en laat het al roerende oplossen. Laat de saus even koken en serveer hem warm.
Lekker met een satespies
Voeg 2 theelepels Conimex sambal Oelek voor een lekkere pittige smaak

Bron

Calve



Volgen


Reacties (1)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top