Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en fr

  • 10-20 min.
  • Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en fr

    Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en fr

    Spinaziesalade met geitenkaas, rode ui, pijnboompitten en fr

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 250 g verse spinazieblaadjes
• 1 fles Calvé Slasaus yoghurt
• 1 grote rode ui
• 1 el vloeibare margarine
• 200 g zachte geitenkaas
• 75 g pijnboompitten
• 100 g frambozen
• 1 theelepel grove mosterd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Was de spinazieblaadjes en laat goed uitlekken in een vergiet.2. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Verhit een pan en voeg de vloeibare margarine toe. Fruit de rode ui samen met de pijnboompitten.3. Snijd kleine blokjes van de geitenkaas.4. Doe 6 eetlepels Slasaus yoghurt in een kom en voeg daar een paar frambozen aan toe. Prak het geheel fijn en breng op smaak met grove mosterd, peper en indien gewenst zout.5. Meng in een schaal de spinazieblaadjes met de rode ui, de pijnboompitten en de kaas. Schep voorzichtig de frambozen door de salade en breng op smaak met de dressing

Bron

Calve

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

calve avatar
calve

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten