Knoflook Koriander nasi met zwarte peperomelet en Kroepoek
- 20-30 min.
Knoflook Koriander nasi met zwarte peperomelet en Kroepoek
Bereidingswijze
1. Kook rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
2. Snijd de uien fijn. Klop in een kom de eieren met de uien los. Breng op smaak met 1-2 tl grofgemalen zwarte peper en wat zout.
3. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de nasigroenten 5 min. Voeg de rijst en de woksaus toe en wok 2 min. mee.
4.Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de omelet in ca. 5 min. goudbruin aan de onderkant en droog aan de bovenkant.
Bron
Conimex
Serveertip
Vervang de nasigroenten door Thaise roerbakgroenten. Voeg voor extra pit aan het ei met de uien ook een theelepel Conimex sambal oelek toe.