Citroenwoknoedels met beef teriyaki

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2013
  • Citroenwoknoedels met beef teriyaki

    Citroenwoknoedels met beef teriyaki

    Citroenwoknoedels met beef teriyaki

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 200 gram malse biefstuk
• 3 dunne preien
• 1 citroen
• Conimex Wok Olie
• 6 el Conimex Woksaus Japanse Teriyaki Honing
• 1 zak Conimex Wok Noedels
• 2 el fijngeknipte bieslook
• 2 el fijngehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Maak de prei schoon, verwijder het donkergroene deel en snijd de rest in zo dun mogelijke reepjes. Was de citroen en rasp de schil op een fijne rasp. Pers de citroen uit.2. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak hierin hierin de preireepjes 3 minuten. Bak dan de biefstuk 1 minuut mee. Voeg de woksaus toe en laat dit 2 minuten doorwarmen.3. Verhit ondertussen in een wok een scheutje olie en wok hierin de citroenschil, 2 el citroensap en de noedels 2 minuten. Laat het gerecht goed warm worden.

Bron

Conimex

Serveertip

Variatietip:Lekker anders kan ook: Voeg voor wat variatie fijngeraspte verse gember en/of knoflook toe aan de biefstuk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten