Thaise Sweet Chili ‘Beef’ met mini maïs en Pandan rijst

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-04-2013
  • Thaise Sweet Chili ‘Beef’ met mini maïs en Pandan rijst

    Thaise Sweet Chili ‘Beef’ met mini maïs en Pandan rijst

    Thaise Sweet Chili ‘Beef’ met mini maïs en Pandan rijst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 200 gr pandan rijst
• 1 kleine limoen
• 4 jonge preien
• 400 gr malse biefstuk
• Conimex Wok Olie
• 300 gram mini-maiskoljes (vers, blik of uitgelekte maiskorrels)
• 1 pakje Conimex romige kokosmelk
• Conimex Woksaus Sweet Chili
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de rijst volgens de verpakking in water met wat zout of ketjap. 2. Snijd ondertussen de limoen in partjes. Was en snijd de prei in lange smalle repen van ongeveer 15 cm. Snijd het vlees in dunne reepjes. 3. Wokken: Verhit een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de biefstukreepjes 1 tot 2 minuten. Schep ze uit de pan en leg ze apart. Zet de wok terug op het vuur, voeg nog een scheutje olie toe. Wok de mini-maïskolfjes 5 minuten mee en daarna de prei 2 minuten. Maïskolfjes of -korrels uit blik hebben minder tijd nodig. Wok ze tegelijk met de prei.Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 2 minuten pruttelen. Schep nu de biefstuk terug in de wok en voeg 10 eetlepels woksaus toe. Roerbak het mengsel nog een minuut.

Bron

Conimex

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten