Teriyaki woknoedels met beefreepjes
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 23-04-2013
Ingrediënten 4 personen
• 1 pak Conimex woknoedels• 250g gebroken sperziebonen
• 2 rode paprika’s
• 3 lente-uitjes
• Conimex wokolie
• 350g rundvleesreepjes
• 1 fles Conimex woksaus Teriyaki honing.
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 385,78 kcal |
Koolhydraten | 36,35 g |
Eiwitten | 30,52 g |
Vetten | 11,65 g |
Bereidingswijze
1. Koken: breng in een pan ruim water aan de kook en kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor.2. Snijden: snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3cm.3. Wokken: verhit een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen en de paprika toe en wok nog 4 minuten. Doe nu de lente-uitjes erbij en wok nog 3 minuten.4. Woksaus toevoegen: Voeg 10 eetlepels woksaus eraan toe en schep nog 1 minuut goed door. Voeg als laatste de woknoedels toe en meng het geel goed door.
Bron
Conimex
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties