Zalmpasta

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-04-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram zalm
400 gram prei
1 kuipje kruidenkaas
3 teentjes knoflook
1 bouilonblok
200/250 gram pennen
olijfolie
zout
peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Knoflookpers
Vergiet

Voorbereiding

de prei in ringetjes snijden, goed wassen en uit laten lekken. de knoflook schillen.

Bereidingswijze

verhit een beetje olijfolie in een pan, leg de zalm er in en maak die in kleine stukjes. Pers de knoflook erbij en peper naar smaak. Als de zalm gaar is kan de prei erbij, goed door blijven roeren en zodra er voch vrij komt de bouilonblok er door verkruimelen. Zet ondertussen een pan water met een snufje zout op voor de pennen en volg verder gewoon de gebruiksaanwijzing van de pennen. Blijf de zalm en prei goed door roeren totdat het een prutje begint te worden en voeg het kruidenkaasje toe. Als de pennen gaar zijn afgieten en aan het prutje toevoegen. Nog een paar minuutjes laten staan en dan.... smullen maar

Bron

van een kennis

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten