Farfalle met kip en yoghurtdressing

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-04-2013
  • Farfalle met kip en yoghurtdressing

    Farfalle met kip en yoghurtdressing

    Farfalle met kip en yoghurtdressing

Dit gaat écht smaken bij een warme zomerse dag ! je ziet het hoeft niet altijd BBQ te zijn tis echt lekker !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g kipfilets
Peper van de molen
Zout
500 g farfalle
4 el mayonaise (naar keuze)
4 el volle yoghurt
2 bosuitjes
16 kerstomaatjes
4 nestjes veldsla
150 g Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de kipfilets in dunne plakjes en rooster ze gaar in de grillpan. Kruid met peper van de molen en zout en bewaar de plakjes koel
2. Kook de farfalle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af en verfris even onder stromend water.
3. Meng de mayonaise met de yoghurt. Snij de bosuitjes fijn en meng ze onder de dressing. Meng de koude farfalle met de dressing.
4. Snij de kerstomaatjes middendoor. Was de veldsla grondig.

Bron

Pasta Power!

Serveertip

Serveertip : Schik de Farfalle op een groot, koud pastabord. Verdeel de plakjes kip over de farfalle. Versier het bord met blaadjes veldsla en de halve kerstomaatjes. Schaaf de Parmezaanse kaas over de kip.
** Eventueel kan je de kip warm serveren met de koude pasta**

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten