Vegetarische gevulde paprika

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 15-04-2013
  • Vegetarische gevulde paprika

    Vegetarische gevulde paprika

    Vegetarische gevulde paprika

  • Vegetarische gevulde paprika

    Vegetarische gevulde paprika

    Vegetarische gevulde paprika

Dit recept heb ik van mijn moeder. Ik ben zelf niet vegetarisch, maar als ik bij mijn moeder eet, vraag ik altijd of zij haar beroemde gevulde paprika`s wil maken.

Met deze heerlijke vegetarische gevulde paprika`s zit je altijd goed!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote paprika`s
1 groene paprika
1 gele paprika
1 courgette
1 potje maïs
150 gram kruidenkaas
1 teentje knoflook
Geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 198,83 kcal
Koolhydraten 18,03 g
Eiwitten 7,58 g
Vetten 9,48 g
Benodigdheden
Ovenschaal, wokpan, oven

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Snij de courgette, de groene en de gele paprika in kleine blokjes. Vervolgens doe je de groenten in een wokpan/grote pan. Zet deze op het vuur en voeg de knoflook toe. Vervolgens ongeveer 5 minuten roerbakken. Daarna voeg je de maïs en de kruidenkaas toe. Blijf roerbakken tot je een mooie vulling hebt. Haal de pan van het vuur en snij de bovenkant van de rode paprika`s. Haal alle pitjes eruit en doe vervolgens de vulling in de rode paprika`s. Zet de gevulde rode paprika`s in een ovenschaal en strooi geraspte kaas over de gevulde paprika`s. Plaats de ovenschaal nu voor 20 minuten in de oven en je vegetarische gevulde paprika`s zijn klaar!

Serveertip

Lekker met rijst of pasta.

Laatste reacties

ArualB avatar
ArualB 19-05-2013

Neem ik ook nog mee. Bedankt.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten