Chocoladefrosting

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-04-2013

Lekker voor op chocoladecake

Deel dit recept

Ingrediënten
125 ml water
30 gram bruine basterdsuiker
175 gram ongezouten boter
300 gram pure chocola
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de boter in blokjes en stop met het water en de basterdsuiker in een pannetje. Zet op laat vuur en laat smelten. Hak ondertussen de chocola fijn.
2. Zodra je luchtbelletjes begint te zien, haal je de pan van het vuur en voeg je de chocola toe. Til de pan op en beweeg het mengsel in een rondje heen en weer zodat alle chocola in het mengsel verdwijnt. Laat een paar minuten staan en klop dan met een garde tot een glad en glanzend mengsel.
3.Laat de frosting een uur staan, zet het mengsel (als het afgekoeld is) eventueel een kwartiertje in de koelkast als het nog niet stevig genoeg is. Besmeer dan de taart met de frosting en klaar is kees!

Bron

http://yummyinmytummy.nl/zoet/chocola/duivelse-chocoladetaart/

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten